Sosyal Etkinlikler

Rekreasyon ve Animasyon Yönetimi Sektör Buluşmaları

19.03.2024 - Rekreasyon Yönetimi

Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanları tarafından organize edilen, "Rekreasyon ve Animasyon Yönetimi Sektör Buluşmaları" adlı panel 12-13 Mart 2024 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Müze Binası'nda yapılmıştır. Panele katılan Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği (P.A.Y.D) Yönetim Kurulu Başkanı Barış NAM, Gloria Hotels & Resorts Eğlence ve Aktiviteler Direktörü Emre KOTİL, Consept Things İşletme Sahibi Ferdağ GENCER ve Elasya Event İşletme Sahibi Önder BULUT animasyon ve eğlence sektöründeki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Etkinlik çıktısı olarak Fakültemiz ile Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği arasında staj protokolü imzalanmıştır. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Doç. Dr. Kübra CELİLOĞLU AYLAN’a, tüm öğretim elemanlarına, öğrencilerimize ve işbirlikleri için değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.