HIZLI ERİŞİM

Hakkımızda

Hakkında :

 

Farabi Öğrenci ve Öğretim Üyesi Hareketliliği Değişimi Programı, yükseköğretim kurumları arasındaki etkileşimi arttırmak ve öğrenci ve öğretim üyesi hareketliliğini teşvik etmektir. Öğrencilerimize bilgiyi arama, hayat aktarma ve paylaşımı konusunda yardımcı olmayı hedeflemektedir. Farabi Değişim Programı bilgi ve becerilerin farklı akademik ortamlarda paylaşılarak zenginleşeceği gerçeğinden hareketle, öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerinin zenginleşmesine ve geleceğe yönelik kariyer hedeflerine ulaşmalarında önemli katkılar sağlayacaktır. Farabi Değişim Programı aracılığıyla gerçekleştirilecek öğrenci ve öğretim üyelerinin hareketliliği, programdan faydalananlara sağladığı bireysel katkılar dışında yükseköğretim kurumları arasındaki işbirliği ve koordinasyon imkanlarının genişlemesine, bilgi transferi ile eğitim ve öğretim süreçlerinin kalitesinin artmasına ve farklı yükseköğretim kurumları arasındaki ortak çalışma ve araştırma kültürünün de zenginleşmesine zemin hazırlayacaktır.



Misyon :

Selçuk Üniversitesinin nasıl bir eğitim ve öğretim gerçekleştirdiğini, sosyal ve kültürel alanlarda ne kadar zengin olduğunu diğer yükseköğretim kurumlarından gelen öğrenci ve öğretim üyelerine en iyi şekilde ifade etmek, göstermek ve aktarmaktır.



Vizyon :

Sürekli yenilenen ve kaliteyi amaçlayan Selçuk Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü, diğer yüksek öğretim kurumları arasında en iyi yeri alabilmek için şeffaflık ve tarafsızlık ilkelerine uygun olarak büyük bir öz veri ile çalışmayı amaçlamaktadır. ... 

 
 

 


68238
Öğrenci
380919
Mezun
3127
Akademik Personel
4332
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu