Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Dış Paydaş Toplantısı

16.02.2024 - Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Enstitümüz birim iç değerlendirme dış paydaş toplantısı Enstitü Müdürümüz Prof.Dr. Nihal YOKUŞ başkanlığında Dış Paydaş üyelerimiz Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Erkan YAKIŞIR, Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Yusuf KARACA, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr. İsa KORKMAZ ve Enstitü Müdür Yardımcımız Sayın Dr.Öğr. Üyesi Nurhan AKTAŞ'ın katılımlarıyla 16.02.2024 tarihinde saat 10:00'da çevrimiçi olarak zoom programı üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Toplantının gündem maddeleri arasında;

• 2023 yılı iç değerlendirme rapor iyileşitirmelerinin devam etmesi ve iyileştirmelerinin kurum kültürü haline gelmesinin sağlanması,
  • İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitim Bilimleri Enstitüsü arasındaki iletişim ve etkileşimin artırılması,
  • Ortak proje fikirlerinin görüşülmesi,
  • Dış Paydaş katılımcılarımızın Enstitümüzden beklentileri konuşuldu.

Toplantı sonunda Eğitim Bilimleri Enstitüsü paydaşları ile etkileşim kalitesinin artırılması, farklı statülerdeki paydaş grupları ile düzenli olarak bir araya gelinmesi ve Enstitü paydaşları ile etkin olarak yürüttüğü iş birliklerinin bir adım öteye taşınması kararları alındı.