HIZLI ERİŞİM

Bilimsel Etkinlikler

7. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi

7. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi

6.03.2024 - Sosyal Bilimler Enstitüsü

Değerli Akademisyenler ve Öğrenciler,

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi ev sahipliğinde Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecek olan 7. Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Öğrenci Kongresi (ISERSC) 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde hibrit olarak düzenlenecektir.

Kongremizde sosyal bilimler alanında ulusal ve uluslararası tüm çalışmalara yer verilerek genç araştırmacılar ve akademisyenlerin tecrübelerini paylaşması, güncel bilimsel gelişmelerin tartışılması ve çok yönlü katılım prensibiyle hazırlanan çalışmaların sunulması amaçlanmaktadır.

Alanında önde gelen, seçkin akademisyenlerin ve araştırmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan 7. ISERSC, sosyal bilimler temel alanında öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenlerin katılımına imkan sağlamaktadır. Kongremiz aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği madde 29’da belirtilen yüksek lisans tezinin sonuçlandırılması için gerekli şartlardan olan Öğrencinin alanı ile ilgili en az bir adet bildirisinin, bir ulusal ya da uluslararası konferans, kongre veya sempozyumda poster ya da sözlü olarak sunulmuş olması… şartını da sağlamaktadır.

Kongremiz Türkçe ve İngilizce olarak yazılan akademik çalışmaları kabul etmektedir. Kongrede tam metin olarak sözlü sunulan tüm bildiriler online ortamda yayımlanacak olan tam metin bildiri kitabında basılacaktır. Tam metin bildiriler arasından seçilecek bazı çalışmalar ise “Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi” özel sayısında yayımlanacaktır. 

Kongre web adresi: https://isersc.org/

 

Medya
68055
Öğrenci
381022
Mezun
3133
Akademik Personel
4316
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu