SBF Özel Yetenek Sınavı Birinci Yerleştirme Duyurusu

12.08.2023 - Spor Bilimleri Fakültesi

Birinci Yerleştirme  Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar aşağıda belirtilmiştir. Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar 14-15 Ağustos 2023  tarihlerinde mesai saatleri (08:00-17:00) arasında kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt ve tercih haklarını da kaybetmiş sayılacaktır.  Adaylar kendi durumlarını Fakülte internet sayfası adresinden takip etmekle yükümlüdürler.  Sınav sonuçları adaylara yazılı olarak gönderilmeyecektir. ("Yerleştirme puan ve tercihlerine bağlı olarak kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kendilerine tanımlanan süre içinde kayıtlarını şahsen yaptırmak zorundadırlar. Posta, mail ve vekaletle kesin kayıt hakkı verilmemektedir, bu yüzden adayların kayıt haklarını kaybetmemeleri için kesin kayıt için istenen belgelerle birlikte  şahsen hazır olmaları gerekmektedir. ")

Kayıt için istenilen Evraklar

Spor Bilimleri Fakültesi 2023 Özel Yetenek Giriş Sınavı Kılavuzunda    "4.2.1. Kesin Kayıtlarda İstenilen Belgeler"  başlığında  belirtilmiştir.

Not: Bütün evraklarını tamamlayıp 14-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında kaydını yaptırıp öğrenci numarası belli olan ve kendilerine Öğrenci belgesi verilen öğrencilerden,  "Tam Teşekküllü hastanelerden yoğunluk sebebiyle Heyet Raporunu alamayan öğrenciler",  01.09.2023 tarihine kadar eksik kalan Sağlık Raporlarını teslim etmeleri gerekmektedir.