HIZLI ERİŞİM
Dekanın Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi, kurulduğu 2010 yılından bugüne hızla büyüyen öğrenci sayısı ve alanında sahip olduğu genç, dinamik kadrosuyla eğitim - öğretim faaliyetlilerine iddialı bir şekilde devam etmektedir.

Sahip olduğu Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ve İşletme bölümleri olmak üzere 3 bölümü barındıran Fakültemiz hızla küreselleşen dünyanın gerektirdiği tüm bilgi ve beceri donanımını öğrencilerine aktarmayı hedeflemektedir.

Nitelikli bir İngilizce eğitimine önem verilirken, 2020-2021 akademik yılı başlangıcıyla fakültemizde Rusça ve Arapça dil eğitimlerine de başlanmış öğrencilerimizin uluslararası donanıma sahip olmasına önem verilmiştir. “Üniversite – Sanayi- Şehir” işbirliği hedefiyle öğrencilerimize hem kamu hem özel sektörde kolayca meslek edinebilme adına beceriler ve donanımlar kazandıracak akademik ve uygulamaya yönelik eğitimde fakültemizin hedefleri arasındadır. Fakültemiz, Avrupa Birliği Erasmus programı çerçevesinde öğrencilerimize yurt dışında okuma ve deneyim sağlama konusunda da fırsatlar sunmaktadır.

Öğrencilerimize yalnızca kaliteli bir akademik eğitim değil, aynı zamanda gerek Beyşehir’de gerek Konya’da gerekse Türkiye’de sektörlerin önde gelen firmaları ve holdingleriyle yapacağımız işbirlikleri aracılığıyla profesyonel anlamda deneyimler kazandırmak konusunda da destek olacağız. 

Selçuk Üniversitesinin olanaklarıyla, Fakültemizde sunulan eğitim ve öğretim fırsatlarını keşfetmek isteyen tüm adaylara şimdiden hoş geldiniz diyoruz!

Sevgi ve saygılarımla,


Prof.Dr. Fatih MANGIR

Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı

 



68203
Öğrenci
380927
Mezun
3128
Akademik Personel
4331
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu