Eğitim Fakültesinde Bayrak Değişimi

21.08.2024 - Eğitim Fakültesi

Eğitim Fakültesinde Bayrak Değişimi

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. Kamil Arı, dekanlık görevini Prof. Dr. Ahmet Naci Çoklar’a devretti. Törene Eğitim Fakültesi akademik ve idari personelleri katıldı.

Görevi Prof. Dr. Arı’dan devralan Prof. Dr. Çoklar, emeklerden dolayı kendisine teşekkür ederek, “Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Sayın Rektörüm Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte, sizlerin de desteğiyle Fakültemizin gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel anlamda gelişimi için huzur içinde çalışacağız.” dedi.

Prof. Dr. Kamil Arı ise görevi devralan Prof. Dr. Ahmet Naci Çoklar’a yeni görevinde üstün başarılar diledi. Tören, çiçek takdiminin ardından sona erdi.