Duyurular

2023 – 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE SAĞLIK ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA SONUÇLARINI

2.10.2023 - Sağlık Bilimleri Fakültesi

ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLİRLER.

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 2-4 Ekim 2023 (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 2-6 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurtdışında tamamlayanların kayıt işlemleri ilgili üniversiteler tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

• KAYITLAR YÜZYÜZE VEYA NOTER VEKALETİ İLE YAPILACAKTIR.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ;

Adayın mezun olduğu ortaöğretim ve önlisans kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (E-Devletten alınan belgeler kabul edilir. Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)

YÖK Tercih Sonucu

T.C. nüfus cüzdanının iki yüzünün fotokopisi. (Aslının gösterilmesi koşuluyla)

Ders İçerikleri

Transkript (Onay Ve İmzalı) veya E-Devlet Barkodlu Transkript Çıktısı