HIZLI ERİŞİM

Sosyal Etkinlikler

Turizm Sektörüyle Akademik Diyalog: Bir Araya Geliyoruz

Turizm Sektörüyle Akademik Diyalog: Bir Araya Geliyoruz

24.04.2024 - Turizm Fakültesi

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak, turizm sektörünün geleceği için önemli bir adım atarak, 24 Nisan 2024 tarihinde Akademi ve Sektör Buluşması Çalıştayı düzenledi. Bu kapsamlı etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini, akademisyenleri ve öğrencileri bir araya getirerek, turizm sektöründeki güncel gelişmelerin ele alınması ve çözüm yollarının tartışılması için bir platform sundu.

Etkinlikte, sektörün karşılaştığı problemler ve bu problemlere yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Farklı bakış açılarının sunulduğu ve fikir alışverişinin yoğun bir şekilde gerçekleştiği buluşmada, turizm sektörünün geleceği için ortak bir vizyon oluşturulmasına da katkı sağlandı.Dekanımız Prof. Dr. Onur Köksal: "Turizm sektörünün geleceği için önemli bir adım attığımıza inanıyoruz. Bu buluşma sayesinde sektördeki farklı paydaşlar bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunma ve iş birliği yapma imkânı buldular. Katılımcılardan aldığımız geri dönüşler oldukça olumlu ve bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğimizi gösteriyor. Turizm sektörüne katkı sunmaya ve sektörün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz." dedi.

Bu önemli buluşmaya katılımlarıyla bizlere destek veren ve katkı sunan başta TÜRSAB olmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sn. Mehmet YÜNDEN’e, Konya Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Şube Müdürü Sn. Süleyman SAYAN’a, TÜRSAB Konya BTK Başkanı Sn. Özdal KARAHAN’a ve Araf Hotel İşletme Sahibi Sn. Ömer SUNAR’a, programımızın organizasyonunu ve Moderatörlüğünü yapan Prof. Dr. Sn. Mete SEZGİN’e ve ekip arkadaşlarına, birçok seçkin otel müdürlerine, Turizm Acentesi sahiplerine, MEVKA yetkililerine, alanında yetkin üniversite hocalarımıza ve öğrencilerimizi ayrıca teşekkür ederiz.Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak, turizm sektörüne olan sorumluluğumuzun bilinciyle, bu tür etkinliklere ve sektöre katkı sağlayacak çalışmalara devam edeceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=OEDo4Y1w91o

Haber Videosu

68061
Öğrenci
381019
Mezun
3131
Akademik Personel
4313
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu