Hakkında

Hakkında :

Cihanbeyli Meslek Yüksekokulunun Kuruluşu:
Meslek Yüksekokulumuz 1994 yılında Makine Programı ile eğitim ve öğretime başlamıştır.
2002/2003 öğretim yılında Bilgisayar Destekli Tasarım, Endüstriyel Kalıpçılık ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları  Programları açılmıştır.
2005/2006 öğretim yılında açılan Pazarlama Programı, 2024 yılında kapatılmıştır.
2014-2015 öğretim yılında  Dış Ticaret Programı ve son olarak
2016-2017 öğretim yılında  Otomotiv Teknoloji Programı ve Tarımsal İşletmecilik Programı açılması ile son şeklini almıştır.

Fiziki Yapımız:
Meslek Yüksekokulumuz, mülkiyeti Üniversitemize ait 11.000 m2 yüzölçümlü parsel üzerinde, 890 m2 (48,6 m. x 18.40 m.) taban alanı oturumlu 4 katlı binasında
10 adet derslik, 1 adet teknik resim salonu, 80 adet bilgisayarı ile mesleki derslerin bilgi-işlem ortamında yapıldığı 2 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mesleki atölye (Temel İmalat İşleri Atölyesi ve Hidrolik - Pnömatik Atölyesi ), kütüphane ve okuma salonu, konferans salonu, teknik servis birimi, kantin birimleriyle eğitim ve öğretim hizmeti vermektedir.
Meslek Yüksekokulumuzun yerleşke alanı peyzajında yer alan yeşil alan dokusu, oturma grupları, halı saha ve açık spor tesisleri (voleybol, basketbol) öğrenci ve personelin kullanımına sürekli açık tutulmaktadır.

Misyon :

Bilime katkı sağlayacak,ülkede kullanılabilir,paydaşlara yararlı olacak bilgi ve teknolojiyi üretmek,evrensel geçerliliğiolan bilgi ve beceriler iledonatılmış bireyler yetiştirmek,mensuplarının ekonomik,sosyal,kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemektir.

Vizyon :

Cihanbeyli Meslek Yüksekokulu Olarak Mezunları Tercih Edilen ve Aranan,
Uluslararası Nitelikte Öğrenci ve Öğretim Elemanı Yapısına Sahip,
Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinliklerde Bölgede Önde Gelen ve Türkiyede Saygın,
Paydaşların Gereksinimlerini Hızlı, Kaliteli ve Etkili Çözümlerle Karşılayan,
Öncü Bir Meslek Yüksekokulu Olmaktır.