Sosyal Etkinlikler

7.GELENEKSEL YALLAGÖZ TURNUVALARI

16.05.2024 - Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokulu

GELENEKSEL KADİR YALLAGÖZ SPOR TURNUVASI

21-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında  7. Geleneksel Kadir Yallagöz Spor Turnuvaları düzenlenmiştir.  Turnuva; öğrenci Satranç, Mangala, Tavla, Masa Tenisi Kız, Masa Tenisi Erkek, Bilgi Yarışması, Çuval Yarışması Kız, Çuval Yarışması Erkek, Yumurta Taşıma Yarışması, Su Taşıma Yarışması yapılarak gerçekleştirilmiştir.  Final karşılaşmalarında dereceye giren Satranç 1., 2.  ve 3.’süne, Mangala 1., 2., ve 3.’süne, Tavla 1., 2., ve 3.’süne, Masa Tenisi Kız ve Erkek 1., 2, ve 3.’süne, Bilgi Yarışması 1.’lerine, Çuval Yarışması 1. Kız ve 1., 2., ve 3.’sü Erkek yarışmacısına, Yumurta Taşıma 1.’sine, Su Taşıma 1. Ve 2.’si olmak üzere toplam 27 öğrencimize turnuvaya sponsor olan Merhum Kadir Yallagöz Beyefendinin oğlu Taner Yallagöz tarafından gönderilen hediye çekleri Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Alev YILDIRIM KESKİN,  Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim TUNA, Dr. Öğr. Üyesi Melike TAŞDELEN BAŞ, Doç. Dr. Funda ÖZPULAT tarafından takdim edilmiştir. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Uğur ARSLAN’a, Turnuva organizasyonunu yürüten Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim TUNA, Dr. Öğr. Üyesi Melike TAŞDELEN BAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Pınar TUNÇ TUNA'ya, Turnova Pilav etkinliğinde destek olan Beslenme Topluluğu ve Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize, Yüksekokul çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Turnuvada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Geleneksel Kadir Yallagöz Spor Turnuvalarında her yıl desteklerini esirgemeyen ve sponsor olan Sayın Taner Yallagöz Beyefendiye şükranlarımızı sunarız.