Akademik Teşvik Birim Komisyonlarının Otomasyon Onayları Hakkında

31.01.2024 - Akademik Teşvik Birimi

2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği kapsamında bu yıl ilk kez kulanılan Akademik Teşvik Otomasyon Sistemi faaliyete geçmiş ve başvurular bu sistem üzerinden alınmıştır. Yeni sistemimiz büyük oranda sorunsuz çalışmıştır. Ancak Akademik Teşvik İnceleme ve Değerlendirme Komisyonlarımızın (Birim Komisyonları) başvuru dosyalarını inceleme işlemi sonrasında sistem üzerinden onay verilmesinde eksiklikler bulunmaktadır. Bazı Komisyonlarda hiç bir üye tarafından sistem üzerinde onay yapılmamış, bazı Komisyonlarda ise sadece bölüm başkanı veya herhangi bir üye tarafından tek bir onay bulunmaktadır. Akademik Teşvik İnceleme ve Değerlendirme Komisyon üyelerinin (Birim Komisyonları) hepsinin ilgili başvuruyu onaylaması gerekmektedir. Tüm komisyon üyelerinin onaylama işlemini otomasyon sistemi üzerinden en geç 02 Şubat 2024 saat 16.00'a kadar tamamlamaları rica olunur.