Duyurular

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Başvuru Yapan Adayların Başvuru Değerlendirme Sonuçları

28.06.2024 - Personel Daire Başkanlığı

2024 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA BAŞVURU YAPAN ADAYLARIN BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği uyarınca 2024 yılı içinde yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına başvuran adayların başvuru evrakları Üniversitemiz Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kurulu tarafından incelenmiş olup, yapılan inceleme ve değerlendirme sonucunda sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile başvuru şartlarını taşımayan adayların listeleri aşağıda yer almaktadır. Sınava başvuran adayların ilan edilen listelere ilişkin itirazlarını, 01-05 Temmuz 2024  tarihleri arasında Üniversitemiz Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav Kuruluna yapmaları gerekmektedir.

İlgililere yönetmelik hükümleri uyarınca ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Memur Kadrosu Değerlendirme Sonuçları

Şef Kadrosu Değerlendirme Sonuçları