Duyurular

KPSS-2022/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Yerleştirilen Adaylardan İstenilen Belgeler

4.01.2023 - Personel Daire Başkanlığı

03 Ocak 2022 tarihinde ÖSYM tarafından açıklanan KPSS-2022/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adayların, atamalarının yapılabilmesi için aşağıda istenilen belgelerin en geç 20.01.2023 tarihi mesai bitimine kadar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu duyuru tebligat niteliğinde olup, süresi içinde belgelerini teslim etmeyen adaylar haklarını kaybetmiş olacaktır.

NOT:

• VHKİ kadrolarına yerleşen adaylar için, 6225 nitelik kodunda istenilen MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikalarını veya öğrenimi sırasında Bilgisayar dersi alan ve bunu gösteren transkriptlerini,
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına yerleşen adaylar için, 6551 nitelik kodunda istenilen Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartlarını ve “Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmasında sakınca yoktur.” ibaresinin bulunduğu Sağlık Kurulu Raporunun başvuru evraklarıyla birlikte belirtilen süre içerisinde getirmeleri gerekmektedir.

İstenilen Belgeler için TIKLAYINIZ