Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023/2 DUS Başvuru İşlemleri

8.12.2023 - Diş Hekimliği Fakültesi

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

DUS (Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı) KAZANAN ADAYLARIN AÇIKTAN VE YENİDEN ATAMALARINDA İSTENİLEN BELGELER

DUS (DİŞ HEKİMLİĞİNDE UZMANLIK SINAVI) SONUCUNDA FAKÜLTEMİZDE EĞİTİM ALMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN AŞAĞIDA BELİRTİLEN BAŞVURU EVRAKLARI İLE ŞAHSEN YA DA POSTA/KARGO İLE 21.12.2023 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

• Dilekçe
  • Özgeçmiş
  • DUS Sonuç ve Yerleştirme Belgeleri
  • Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E-devletten alınabilir)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi  ve Vukuatlı nüfus cüzdanı örneği (e-devlet çıktısı)
  • Diplomaların tasdikli fotokopisi veya aslının getirilmesi halinde, belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra ilgili görevli Unvan yazılarak tasdik edilir.
  • Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)
  • (Terhis belgesi Askerlik Şubesinden alınacak, Tecil ve Muaf belgesi E-devletten alınabilir)
  • Sağlık Kurulu Raporu ( Tam teşekküllü devlet ya da üniversite hastanelerinden alınabilir.)
  • Vesikalık fotoğraf (8 Adet)
  • Hizmet Cetveli (Daha önce bir resmi kurumda çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar getireceklerdir.)
  • Adli Sicil Kayıt Belgesi (Sabıka Kaydı)  (E-devletten alınabilir.)
  • Mal Bildirim Beyannamesi  Mal Bildirim Beyannamesini indirmek için tıklayın
  • Tedavi Yardım Beyannamesi Tedavi Yardım Beyannamesini indirmek için tıklayın

(Yukarıda belirtilen evrakların 2 (iki) nüsha halinde hazırlanıp, Diş Hekimliği Fakültesi Personel Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.)