HIZLI ERİŞİM
Haberler

Güzel Sanatlar Fakültesinden 148 öğrenci mezun oldu

Güzel Sanatlar Fakültesinden 148 öğrenci mezun oldu

28.06.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde mezuniyet heyecanı vardı. Lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan 148 öğrenci diplomalarını hocalarından aldı.

Güzel Sanatlar Fakültesinin mezuniyet töreni Şükrü Gilisıralıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konuşmasında diploma almaya hak kazanan öğrencilere önemli mesajlar veren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Atıf Polat, sanat ve tasarımın sorumluluk, sabır ve özveri gerektiren bir yolculuk olduğunu söyledi. Prof. Dr. Polat, “Karşılaşacağınız zorluklar sizi yıldırmasın, aksine daha da güçlü kılsın. Yılmadan, azimle ve inançla ilerlediğinizde daha nice başarılar elde edeceksiniz. Selçuk Üniversitesi büyük bir ailedir. Bu ailenin bir parçası olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın. Dünyanın gözü önünde gerçekleşen soykırıma sessiz kalmayan, sanatı ve tasarımlarıyla farkındalık yaratmak için çalışan, çabalayan, kalbi ve kendi güzel öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza sonsuz teşekkürler.” dedi.

Öğrencilere diplomalarının takdim edildiği tören kapsamında Mezuniyet Sergisi’nin de açılışı yapıldı. Mezun olan 148 öğrencinin dönem projeleri kapsamında hazırladığı 500’den fazla eser, büyük beğeni kazandı.

66208
Öğrenci
382575
Mezun
3116
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu