HIZLI ERİŞİM
Haberler

İlahiyat Fakültesinden 232 öğrenci mezun oldu

İlahiyat Fakültesinden 232 öğrenci mezun oldu

4.07.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde mezuniyet heyecanı vardı. Lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, diplomalarını hocalarından aldı.

Sultan Alparslan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Yalçın ve Doç. Dr. Fatma Şeyma Boydak, Fakülte Sekreteri Abdulbaki Özdemir, bölüm başkanları, ana bilim dalı başkanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İlahiyat Fakültesi Öğrencisi Mehmet Sefa Öztürk’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, “Bu yıl Fakültemizden 160’ı kız, 72’si erkek olmak üzere 232 öğrencimizi mezun ettik. Öğrencilerimizin yetişmelerinde çok önemli katkıları bulunan değerli ailelerini ve hocalarını tebrik ediyorum. İlahiyat Fakültesi, sadece dini ve mesleki bilgi ile donanmanızı sağlamakla kalmadı; aynı zamanda sizlere eleştirel düşünmeyi, etik değerleri, hoşgörüyü, adaleti, merhameti, yardımlaşmayı, dayanışmayı, empati yapmayı ve insan sevgisini de öğretti. Burada edindiğiniz dini mesleki bilgiler ve ahlaki değerler, sadece akademik hayatınızda değil, kişisel ve profesyonel hayatınızda da sizin rehberiniz olacak.” dedi.

Prof. Dr. Altıntaş’ın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi.

Tören, öğrencilere diplomaların verilmesi ve Hadis ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Acar’ın duası ile sona erdi.

Medya
61599
Öğrenci
387008
Mezun
3115
Akademik Personel
4391
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu