HIZLI ERİŞİM
Haberler

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Mezuniyet ve Ödül Töreni gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Mezuniyet ve Ödül Töreni gerçekleştirildi

28.06.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet ve Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Sultan Alparslan Kültür Merkezinde düzenlenen Mezuniyet ve Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. F. Hümeyra Yerlikaya Aydemir yaptı. Sağlık Bilimleri Enstitüsünün büyük bir aile olduğunu belirten Prof. Dr. Aydemir, “Bugün Enstitümüzde lisansüstü eğitim veren 7 fakülte, 60 ana bilim dalı, 7’si multidisipliner olmak üzere toplamda 117 lisansüstü program bulunuyor. Aktif olarak 502 doktora, 757 yüksek lisans öğrencisi kayıtlı. Üniversitemiz ve Enstitümüz, bu yıl 129 yüksek lisans, 63 doktora programından mezunlarını vermenin haklı gurunu yaşıyor. Yüksek lisans ve doktora eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin kariyer basamaklarını hızla tırmanacağına inanıyoruz. Bu süreçte elde ettiğiniz başarı ve toplumsal katkı; siz ve aileniz kadar Selçuk Üniversitesini yüceltecek, bizleri de gururlandıracak.” dedi.  

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. F. Hümeyra Yerlikaya Aydemir’in konuşmasının ardından en başarılı doktora tezi, tez yayın, proje, birincilik ve onur ödülü almaya hak kazanan öğrencilere ve danışman hocalarına ödülleri takdim edildi.

Tören, mezun öğrencilere cübbelerinin giydirilmesiyle sona erdi.

66208
Öğrenci
382575
Mezun
3116
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu