HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni yapıldı

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni yapıldı

5.06.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Dekan Prof. Dr. Kamil Arı, dekan yardımcıları, akademisyenler ve aileler katıldı.

Mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Arı şunları söyledi: “Fakültemiz, ikinci mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşıyor. Bu gurur sadece Üniversitemize ve Fakültemize ait değil, çocuklarının bugünlere gelmesinde her türlü fedakarlığı gösteren siz aile büyüklerine ve şu anda eğitimini başarıyla tamamlayan mezunlarımıza aittir. Türkiye Yüzyılı’nın yeni mimarları olacak sevgili mezunlarımız! Bu tören aslında dört yıllık bir eğitimin sonunda sizleri yeni bir yolculuğa uğurlamadır. Herkesin mutlaka bir hedefi vardır. Doğru hedefe ulaşmak için de aldığınız eğitim, sahip olduğunuz irade, azim ve kararlılığınız rehberiniz olacaktır. Aldığınız eğitimlerden sonra inanıyoruz ki doğru seçimler yapabileceksiniz. Burada geçirdiğiniz yıllar içerisinde sizlere, bilgiye ulaşmanın yollarını ve sırlarını vermeye çalıştık. Sadece cevap bulmayı değil, sorgulama becerisini de kazandırmaya çalıştık. Farklı fikirlere sahip insanlarla birlikte yaşama kültürünü öğretmeye gayret ettik. Hayatınızın bir döneminde yeniden karşılaştığımızda sizleri birer öğretmen, güzel işler başaran mutlu ve huzurlu bireyler olarak görmenin gururu bizlere yetecektir. Herkese faydalı birlik ve beraberlik duygusuna yürekten inanan bireyler olmanızı diliyoruz. Bunu en çok da milletimiz, devletimiz ve ülkemiz için istiyoruz. Mezuniyetinizi tebrik ediyor, sizlerin bugünlere gelmenizde payı olan ailelerinizi, ülkenizi ve Üniversitemizi unutmamanızı talep ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum.”

Dekan Prof. Dr. Kamil Arı tarafından Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünü birincilikle bitiren mezun öğrenci Dilek İnkaya’ya plaket takdim edildi.

Ardından Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrenciler, hep birlikte kep atarak mezuniyet sevincini yaşadılar.

61599
Öğrenci
387008
Mezun
3115
Akademik Personel
4391
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu