Selçuk Üniversitesi öğrencileri Gazze için kermes düzenledi

27.05.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencileri Gazze’ye destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri Gazze yararına düzenledikleri kermeste kendi imkanlarıyla yaptıkları yemekleri ve tatlıları satışa sundular.

Kermesle ilgili açıklamada bulunan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı, “İsrail saldırıları karşısında zor durumda olan Filistin halkına destek için yardım kermesini düzenledik. Maalesef elimizden çok fazla bir şey gelmiyor. Kermesten elde edilen gelirler Kızılay aracılığıyla Gazze’ye gönderilecek. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

SÜ Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin Gazze’ye destek olmak amacıyla düzenlediği kermes yoğun ilgi gördü.