Selçuk Üniversitesi, savunma sanayii alanında geliştirdiği ürünleri IDEF’23’te sergiledi

31.07.2023 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu, savunma sanayii alanında atölyelerinde ürettiği ürünleri, İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF'23) iş birliği yaptığı firmaların stantlarında sergiledi.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen fuara savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında doğrudan ya da dolaylı olarak faaliyet gösteren yerli ve yabancı yaklaşık 1000 firma katıldı.

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu, dünyanın farklı ülkelerinden katılımcı firmanın bulunduğu fuara Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Akdaş, Ranger ve Çelik Silah ile birlikte katılım sağladı.

Fuarda Huğlu Meslek Yüksekokulu, iş birliği yaptığı firmalarla savunma sanayiine yönelik geliştirdiği ürünleri sergiledi.