HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi yeni mezunlarını verdi

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi yeni mezunlarını verdi

13.06.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

 Sultan Alparslan Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu’nda düzenlenen programa Dekan Prof. Dr. Abdullah Engin Özçelik, dekan yardımcıları, akademisyenler ve aileler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Engin Özçelik, “Fakültemizin kuruluşunun 14. yılında 9. mezuniyet törenimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Genç mühendislerimizin sevincini paylaşmak ve Fakültemizin ülkemize kazandıracağı mesleğinde yetkin genç mühendisleri gururla uğurlamak için bir aradayız. Gençler, yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim hayatınızın zorlu bir sürecini daha başarıyla tamamladınız. Arkanıza dönüp baktığınızda hepiniz bu süreçte zorlu bir eğitimden geçtiğinizi göreceksiniz.  Her biriniz artık kendiniz ve ailelerinizin yanı sıra ülkenize ve dünyaya karşı da sorumlu genç mühendislersiniz. Yapacağınız işlerde inanıyoruz ki size verdiğimiz çağdaş ve en üst düzey bilgilerle kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanarak Milli ve Yerli Teknoloji Hamlesi’nde yer alacak, önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler, başarıdan başarıya koşarken Selçuk Üniversitesini daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız. Sevgili Gençler, her türlü fedakarlığı göğüsleyerek sizleri yetiştiren ailenizi, ülkenizi ve Üniversitenizi unutmamanızı talep ediyor; bundan sonraki hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Teknoloji Fakültesini dereceyle bitiren öğrencilere ve bölümlere katkı sağlayan iş insanlarına plaket takdim edildi.

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan öğrenciler, Mühendislik Andı’nı okuduktan sonra hep birlikte kep atarak mezuniyetin mutluluğunu yaşadılar.

66208
Öğrenci
382575
Mezun
3116
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu