HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesinde Akademik Genel Kurul Toplantısı

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesinde Akademik Genel Kurul Toplantısı

23.02.2022 - Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Turizm Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’un başkanlığında gerçekleşti.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, Keykubad Köşkü’nde düzenlenen toplantıda, Turizm Fakültesinin olumlu bir ivme kazandığını söyledi. Öğretim elemanlarının katkı ve destekleriyle Selçuk Üniversitesinin daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Prof. Dr. Aksoy, “Üniversitemizdeki gayretli akademisyenler sayesinde Üniversitemizin birçok birimi kısa sürede çok iyi başarılar elde etmeye başladı. Bunlardan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Turizm Fakültemizin de daha iyi seviyelere gelmesi için destek vermeye çalışıyoruz. Fakülte binası en büyük sorun. Sağlık Bilimleri Fakültesini, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfının katkı ve destekleriyle yapmayı planlıyoruz. Eczacılık Fakültesi ve İslami İlimler Fakültesi binalarını yapıyoruz. Sağlık Bilimleri Fakültesini kendi binasına kavuşturma çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Prof. Dr. Aksoy, Turizm Fakültesi bünyesine Piramit Kafe Uygulama Mutfağı’nın kazandırılması için de çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Gürbüz de SÜ Turizm Fakültesini ekol haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Akreditasyon ve Turizm Haftası etkinlikleri için çalışmalarının devam ettiğini aktaran Gürbüz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ürünleri tüketicilere sunarak mutfak için katma değer oluşturmayı istediklerini dile getirdi. Gürbüz, Fakülte olarak ödüllü yemek yarışmaları ve gastronomi şenlikleri de düzenleyeceklerini kaydetti.

Toplantıya Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk ve öğretim elemanları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Aksoy ve beraberindeki öğretim üyeleri, Keykubad Köşkü’ndeki Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağını da ziyaret ederek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine çalışmalarında başarı diledi.

 

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü: (0332) 223 82 09- 223 81 88

iletisim@selcuk.edu.tr

ÜNİVERSİTEMİZİ SOSYAL MEDYADA DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

      

68688
Öğrenci
390398
Mezun
3154
Akademik Personel
4354
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu