HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesinde Dünya Oyun Oynama Günü kutlandı

Selçuk Üniversitesinde Dünya Oyun Oynama Günü kutlandı

29.05.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü tarafından Dünya Oyun Oynama Günü dolayısıyla “Herkes İçin Oyun” adlı etkinlik düzenlendi.

Turizm Fakültesi önünde gerçekleştirilen etkinliğe Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Onur Köksal, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Erhan Summak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Onur Köksal, rekreasyon, gastronomi, turizm işletmesi, turizm rehberliğine yönelik gün ve haftaları kaçırmamaya çalıştıklarını belirterek “Dünya Oyun Oynama Günü dolayısıyla düzenlediğimiz ‘Herkes İçin Oyun’ adlı etkinlikteki amacımız, öğrencilerimizi sportif faaliyetlere dahil etmek, keyifli zaman geçirmelerini sağlamak. Oyunlarımızın içerisinde geçmişten gelen oyunlarımız da var. Oyunlar ile bu geleneğin devam etmesini sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.  

Hem bilimsel hem de sosyal faaliyetler düzenlediklerini ifade eden Rekreasyon Yönetimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Kübra Celiloğlu Aylan da “Herkes İçin Oyun” adlı etkinlik kapsamında geleneksel, zeka ve parkur oyunları olmak üzere 3 kategoride 8 farklı oyun bulunuyor. Öğrencilerimizle birlikte mini survivor, balon dart, masa ve zeka oyunları, ip atlama, halat çekme gibi oyunlar hazırladık.” dedi.

Medya
65200
Öğrenci
383528
Mezun
3117
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu