HIZLI ERİŞİM
Haberler

Selçuk Üniversitesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

Selçuk Üniversitesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi

20.05.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Türk Kızılay tarafından Kan Bağışı Kampanyası düzenledi.

Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 15 - 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen kampanyaya öğrenciler, akademik ve idari personel katıldı.

Kampanyanın öncülüğünü yapan Teknoloji Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. A. Engin Özçelik, kan bağışının hayat kurtaran bir eylem olduğunu belirterek "Öğrencilerimizin ve personelimizin bu kampanyaya gösterdiği ilgi, bizleri son derece memnun etti. Kan bağışı yapmak, sadece bir kan vermek değil, birçok insanın yaşamını olumlu yönde etkilemek demektir. Kan Bağışı Kampanyası’na desteklerinden dolayı başta Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’a, Türk Kızılay personeline, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Demirci de "Üniversite olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi sağlık alanında duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Türk Kızılay iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz kampanya, bu hedefimize büyük bir adım daha atmamızı sağladı." şeklinde konuştu.

65200
Öğrenci
383528
Mezun
3117
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu