HIZLI ERİŞİM
Haberler

SOBE Vakfından Selçuk Üniversitesine ziyaret

SOBE Vakfından Selçuk Üniversitesine ziyaret

24.09.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Konya Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim (SOBE) Vakfı yetkilileri Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haldun Soydal ve Üniversite temsilcileriyle bir araya geldi. SOBE yetkilileri gerçekleştirdikleri faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Selçuk Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleşen ziyarette SOBE Eğitim Direktörü Alperen Sağdıç ile Kurumsal İletişim ve Kaynak Geliştirme Direktörü Büşra Özen, Vakfın misyonu ve projeleri hakkında bilgi verdi. Selçuk Üniversitesinin akademik kadrosu ile bir araya gelen vakfın temsilcileri, iş birliği fırsatlarını değerlendirdi. Özellikle eğitim, araştırma ve sosyal sorumluluk alanlarında ortak projeler geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haldun Soydal, SOBE Vakfının yürüttüğü projelerin Üniversite ile nasıl entegre edilebileceğine dair görüşlerini paylaşarak toplantıyı karşılıklı anlayış ve iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Medya
71647
Öğrenci
389633
Mezun
3183
Akademik Personel
4397
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu