HIZLI ERİŞİM
Haberler

Spor Bilimleri Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Spor Bilimleri Fakültesinde mezuniyet heyecanı

28.06.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni’nde 335 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Metin Şahin, Sultan Alparslan Kültür Merkezinde düzenlenen törende sporun insan yaşamındaki önemini belirterek mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin Üniversitenin önemli markalarından birisi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şahin, Selçuk Üniversitesinin de bu anlamda Türkiye’nin kıymetli başarılar elde eden eğitim kurumlarında ilk sıralarda yer aldığını söyledi.

Sporun farklı branşlarında olimpiyat şampiyonları, dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaran bir Fakülte olduklarını aktaran Prof. Dr. Şahin, Spor Bilimleri Fakültesi olarak Türk ve dünya sporuna önemli değerler yetiştirmeye devam ettiklerini anlattı.

Konuşmanın ardından Fakültede dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Sonrasında mezun olan öğrencilere belgelerinin takdim edildiği tören, kep atma seremonisiyle sona erdi.

66208
Öğrenci
382575
Mezun
3116
Akademik Personel
4306
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu