HIZLI ERİŞİM
Haberler

Üniversite öğrencilerine verilen girişimcilik destekleri tanıtıldı

Üniversite öğrencilerine verilen girişimcilik destekleri tanıtıldı

28.05.2024 - Kurumsal İletişim Koord.

Selçuk Üniversitesi Bölgesel Gelişme Uygulama Araştırma Merkezi (BÖLGEM)  tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılı Kalkınma Desteklerinin Bölgesel Gelişmeye Katkısı ve Üniversite Öğrencilerine Verilen Girişimcilik Desteklerinin Tanıtımı” konulu panel gerçekleştirildi.

SÜ Sultan Alpaslan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılı Kalkınma Desteklerinin Bölgesel Gelişmeye Katkısı ve Üniversite Öğrencilerine Verilen Girişimcilik Desteklerinin Tanıtımı” konulu panele BÖLGEM Müdürü Doç. Dr. Muhammed Kamil Öden, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Yavuz Uysal, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Konya İl Müdürü İsmail Özdemir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından BÖLGEM Müdürü Doç. Dr. Muhammed Kamil Öden programın açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarının sonrasında moderatörlüğünü Doç. Dr. Bilgehan Yabgu Horasan’ın yaptığı, TKDK İl Koordinatörü Yavuz Uysal ve KOSGEB Konya İl Müdürü İsmail Özdemir’in konuşmacı olarak katılım sağladığı “Türkiye Yüzyılı Kalkınma Desteklerinin Bölgesel Gelişmeye Katkısı ve Üniversite Öğrencilerine Verilen Girişimcilik Desteklerinin Tanıtımı” konulu panele geçildi.

TKDK İl Koordinatörü Yavuz Uysal, tarımsal desteklerden ve bölgeye olan katma değerlerden söz ederek genç girişimciler için destek programlarını açıkladı.  KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir ise KOSGEB’in genç girişimcilere verdiği destekleri ve uygulamaları anlattı.

Panel, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.

Medya
65200
Öğrenci
383528
Mezun
3117
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu