İçeriğe atla
"" için results found

Beyşehir Ali Akkanat Faculty of Tourism

Home / Beyşehir Ali Akkanat Faculty of Tourism / SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinden İstihdam Projesi

Beyşehir Ali Akkanat Faculty of Tourism

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinden İstihdam Projesi

Beyşehir Ali Akkanat Faculty of Tourism Content

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinden İstihdam Projesi

SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinden İstihdam Projesi

       Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi, gençlere yönelik “İşsizseniz iş sizsiniz!” sloganıyla istihdam projesi başlattı.
Projede SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesinde okuyan, mezun olan ve çalışmak isteyen tüm öğrencilerin iş sahibi olması hedefleniyor. Gençler, bu kapsamda Beyşehir’e 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve Beyşehir Belediyesince işletilen “Akdeniz’in terası, Konya’nın denizi” olarak nitelenen Karaburun Plajı’nda çalışma gerçekleştiriyor. Şimdilik 3 erkek ve 10 kız öğrenci olmak üzere 13 öğrenci Karaburun Plajı’nda çalışma hayatına başladı.
       SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Karaburun Plajı’nda çalışmaya başlayan öğrencilerle buluştu.
       Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır “Her zaman öncelikli hedefimiz Beyşehir’e hizmet etmektir. Bu bağlamda Beyşehir’de eğitim gören öğrencilerimize iş konusunda öncelik tanıyacağız, onlara elbette destek olacağız. Hem üniversitemizle hem sektörle işbirliği içerisinde öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda iş fırsatı sağlamaya çalışacağız. Gençlerimiz bize ailelerinin emanetidir.” dedi.
       Prof. Dr. Abdullah Karaman, öğrencilere sahipsiz olmadıklarını ve mezun olsalar bile her zaman onlara destek olacaklarını söyledi. Bayındır’a projeye destekleri için teşekkür eden Karaman, Fakülte bünyesindeki yeni projeleri de aktardı. Fakülte bünyesinde Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları olmak üzere iki yeni bölüm daha açılacağını müjdelerken, fakültemizi tercih eden ve çalışmak isteyen öğrencilere de iş imkânı sağlamış olacaklarını ekledi.
       Karaburun Plajı’nda çalışmaya başlayan öğrenciler eğitim gördükleri kurumun kendilerine olan desteklerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, Selçuk Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Metin Aksoy başta olmak üzere, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karaman ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a teşekkürlerini ilettiler.

Media

SELCUK UNIVERSITY IN NUMBERS

59,851
Students
502,534
Graduates
3,230
Academic Staff
4,353
Administrative Staff
24
Faculties
7
Institutes
5
Schools
22
Vocational Schools
33
Research Centers
132
Student Clubs