İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi
İlahiyat Fakültesi İçerik
2026-1 KAUK Toplantısı: Proje Planlama ve Değerlendirme Toplantısı
Kalite ve Akreditasyon Üst Kurulu üyeleri, Dekanlık Toplantı Salonu’nda toplandı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu ile Araştırma Dekanlığı proje ekibinin katılımıyla; bölüm başkanları ve anabilim dalı başkanlarının iştirakiyle kapsamlı bir proje değerlendirme ve planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda, İlahiyat Fakültesi bünyesinde yürütülen ve planlanan akademik projeler ele alınarak 1 yıllık akademik performans ve mevcut durum değerlendirildi. Proje hazırlama ve değerlendirme süreçlerine ilişkin iyileştirme önerileri paylaşılırken, fakültemizdeki proje kültürünün geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca proje başvurularının kabul oranlarının artırılması için yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Araştırma Dekanlığı proje ekibi tarafından, fakülte öğretim elemanlarına her aşamada destek sağlamaya hazır olunduğu ifade edildi. Toplantıda, 2025 yılı proje istatistikleri üzerinden değerlendirmeler yapılarak sayısal veriler ışığında mevcut durum analiz edildi ve geleceğe yönelik stratejik hedefler belirlendi. Üniversitemizin düzenlemeyi planladığı II. Tübitak Ardeb Proje Yazma Kampı'na Fakültemiz akademisyenleri davet edildi. Ayrıca Üniversitemizde gerçekleştirilmesi planlanan Bilimsel Proje Yazma Akademisi, Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Projesi Atölyesi, Sosyal Bilimler Proje Geliştirme Atölyesi ve Kariyer Geliştirme, Proje Revizyon (Reddedilen Projeler için Atölye Çalışması) programlarının tanıtımı yapıldı.