İçeriğe atla
"" için sonuç bulundu

Tıp Fakültesi

Anasayfa / Tıp Fakültesi / Fakültemizde Uygulamalı İntörn Eğitimi Yapıldı

Tıp Fakültesi

Fakültemizde Uygulamalı İntörn Eğitimi Yapıldı

Fakültemiz Dönem 6 Koordinatörlüğü, TEBAD ve Hekimlik Uygulamaları tarafından hazırlanan aylık intörn seminerleri kapsamında Aralık ayı etkinliği “Uygulamalı Etkili İletişim” konusunda Rol oynama uygulaması yapıldı.
Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan tarafından yazılan senaryo, Prof. Dr. Metin Gündüz ve Öğr. Gör. Dr. Rahime Merve Uçar tarafından canlandırıldı.  Dönem 6 Koordinatörü Psikiyatri Anabilim Öğretim Üyesi Doç. Dr. Memduha Aydın tarafından oyunun okuması ve “etkili iletişim” sunumu yapıldı.
Eğitimde, hastayla iyi bir iletişim kurmanın, etkili iletişim için yapılması gerekenlerin, hekimlerin hastalara karşı olması gereken standart davranışların önemi doğru/yanlış senaryo ile uygulamalı olarak anlatıldı.

 

RAKAMLARLA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

59.851
Öğrenci
502.534
Mezun
3.230
Akademik Personel
4.353
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
MYO
33
Araştırma Merkezi
132
Öğrenci Toplulukları