Sağlık Bilimleri Fakültesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Üniversitemiz Psikoljik Danışmanlık ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Üniversitemiz akademik ve idari personel ile öğrencilerin psikolojik iyi oluşlarının desteklenmesi, günlük, akademik ve çalışma yaşamında karşılaşabilecekleri güçlüklerle baş etme becerilerinin geliştirilmesi ve sağlıklı yaşam becerilerinin güçlendirilmesi amacıyla çeşitli konularda iyi oluş seminerleri, atölye ve grup çalışmaları düzenlenmesi planlanmaktadır.
Bu kapsamda gerçekleştirilecek seminer ve etkinliklerin konu ve içerikleri, Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen "Selçuk Üniversitesi Psikolojik İyi Oluş Araştırması" sonucunda elde edilen bulgular doğrultusunda belirlenmiştir. Bununla birlikte, birimlerimizin ve katılımcıların ihtiyaçları, önerileri ve görüşleri doğrultusunda ve ihtiyaç analizi sonucunda yeni konu ve içeriklerin programa eklenebilmesi mümkün olacaktır. Etkinliklere katılım gönüllülük esasına dayalı olup, akademik ve idari personel ile öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda katılım sağlamaları öngörülmektedir.
Bu doğrultuda, aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla akademik ve idari personele yönelik personel ihtiyaç belirleme formu ile öğrencilere yönelik öğrenci ihtiyaç belirleme formunun 02 Ekim 2026 Cuma günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.
İlgilenenlere Duyurulur.
1- Akademik ve idari personele yönelik çalışmalar için personel bağlantı linki
https://forms.gle/EVdY6CpVD5k3VaYz8
2- Öğrencilere yönelik çalışmalar için öğrenci bağlantı linki
https://forms.gle/Nc1wSWzpUR5sxGPv9