Doğanhisar Meslek Yüksekokulu
Doğanhisar Meslek Yüksekokulu
STAJ (DİĞER HUSUSLAR)
- Öğrencilerimiz staj dosyasını kendileri çıktı alarak dolduracaktır. Bu konuda aşağıdaki hususlara dikkat edilecektir;
- a) Staj dosyasının kapağı renkli çıktı olmalıdır.
- b) Staj dosyası karton kapaklı veya spiral ciltli şekilde yaptırılabilir.
Staj dosyası bir bütün olarak, sayfaları ve kapağı önlü arkalı basıma hazır şekilde aşağıda yer almaktadır. Dosya indirilip çıktısı alınabilir.
Staj Dosyasını indirmek için TIKLAYINIZ
- 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununa göre işletmelerde Mesleki Eğitim Gören Öğrencilerin ücretlerinin bir kısmının işsizlik sigortası fonundan karşılanmasına ilişkin usul ve esasları kapsamında staj yapan ve ücret alanöğrencilerin işyerlerine devlet tarafından işletmede yirmiden az personel çalışıyor ise asgari ücretin net tutarının % 30 unun üçte ikisi, yirmi ve üzeri personel çalışıyor ise asgari ücretin net tutarının % 30 unun üçte biridevlet katkısı olarak yatırılacaktır.
Bu kapsamda ücret alan öğrencilerin işyerleri tarafından, aşağıda yer alan formun doldurulması ve öğrenciye ödeme yapıldığına dair banka makbuz(ları) ile birlikte staj sonunda Doğanhisar Meslek Yüksekokulu’na ulaştırılması gerekmektedir.
NOT :
- Kamu kurum ve kuruluşları bu kapsamın dışındadır. Kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapan öğrenciler için bu formun doldurulmasına gerek yoktur.
- Öğrenci işletmeden ücret almıyorsa bu formun doldurulmasına gerek yoktur.
STAJ ÜCRETİ İŞSİZLİK FONU KATKISI BİLGİ FORMU nu indirmek için TIKLAYINIZ