Selçuk Üniversitesi Logo
"" için sonuç bulundu

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Anasayfa / Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü / Rektör Yılmaz, iftarda öğrencilerle buluştu

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü

Rektör Yılmaz, iftarda öğrencilerle buluştu
Rektör Yılmaz, iftarda öğrencilerle buluştu

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak amacıyla merkez yemekhanede öğrencilerle iftar yaptı.

Öğrencilerle yemek boyunca sohbet ederek sorunlarını ve isteklerini de dinleyen Yılmaz; mutfak, soğuk hava depoları ve yemek hazırlama ünitelerinde de incelemede bulundu.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Prof. Dr. Yılmaz, “Öğrencilerimizle aynı sofrayı paylaşmak, onların mutluluğunu ve enerjisini hissetmek güzel. Üniversitemiz, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda büyük bir aile öğrencilerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Yılmaz, devletin öğrenci yemek ücretlerine çok büyük bir maddi destek sağladığını, Üniversite olarak da en kaliteli ürünlerle en lezzetli yemekleri özellikle ramazan ayında öğrencilere sunmak için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Merkez yemekhanede düzenlenen iftar programında Rektör Yılmaz’a Genel Sekreter Mustafa Karakışla ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Selman Selim Akyüz de eşlik etti.

RAKAMLARLA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

61.697
Öğrenci
493.269
Mezun
3.219
Akademik Personel
4.378
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
MYO
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Toplulukları