Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Üniversite bünyesinde yürütülen altyapı ve teknoloji yatırmalarını yerinde incelemek amacıyla ziyaretlerde bulundu.
Rektör Yılmaz, ilk olarak İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezini (İLTEK) ziyaret ederek Merkeze yeni kazandırılan cihazları inceledi. Ziyaret sırasında İLTEK Müdürü Prof. Dr. Ülkü Sayın, Merkezde yürütülen çalışmalar, mevcut teknik kapasite ve yeni cihazların araştırma faaliyetlerine sağlayacağı katkılar hakkında Rektör Yılmaz’a bilgi verdi.
Prof. Dr. Yılmaz, Araştırma Dekanlığı Koordinatörlüğünü (ARDEK) de ziyaret ederek, burada yapılan ve planlanan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette Üniversitenin araştırma vizyonu ve proje geliştirme süreçleri ele alındı.
Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz daha sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığını ziyaret etti. Dekanlık binası 4. katta yer alan laboratuvarlar ve amfide yenilenen LED ekran sistemlerini inceleyen Rektör Yılmaz’a, Dekan Prof. Dr. Hüsnü Alptekin tarafından yapılan yenileme çalışmaları ve teknik altyapı hakkında bilgi verildi. Yenilenen donanımların eğitim öğretim ve klinik sunumlara önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.
Ziyaretler boyunca Rektör Yılmaz’a Genel Sekreter Mustafa Karakışla da eşlik etti.