İçeriğe atla
"" için results found

Home / / 2.YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı İstanbul'da gerçekleştirildi.

2.YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kalite Koordinatörlüğü Content

2.YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı İstanbul'da gerçekleştirildi.

2.YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı İstanbul'da gerçekleştirildi.

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen 2. YÖKAK Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı, 14–15 Eylül 2026 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi. 
“Dijital Dönüşüm Sürecinde Kalite Güvence Sistemleri ve Yapay Zekâ” temasıyla düzenlenen konferans; yükseköğretimde kalite güvencesinin geleceğini, yapay zekâ ve dijital dönüşümün yükseköğretime etkilerini, yeni kalite güvence yaklaşımlarını ve uluslararası gelişmeleri Türkiye’den ve dünyadan yükseköğretim temsilcileriyle birlikte değerlendirdi.
Konferansın Onur Kurulunda YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik yer aldı. Organizasyon Komitesi Başkanlığını ise YÖKAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vatan Karakaya ve YÖKAK Kurul Üyesi Prof. Dr. Sema Yılmaz birlikte yürüttü.
Söz konusu konferansa Selçuk Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gülşin Arslan ile birlikte, komisyon üyelerimiz Prof. Dr.  Enes Gök, Prof. Dr. Nadire Ünver Doğan, Prof. Dr. Fatma Taş Arslan, Prof. Dr. Özlem Şahin, Prof. Dr. İsmail Kınacı ve Prof. Dr. Ertan Oruç katılım sağladı.

Media

SELCUK UNIVERSITY IN NUMBERS

61,628
Students
503,224
Graduates
3,231
Academic Staff
4,375
Administrative Staff
24
Faculties
7
Institutes
5
Schools
22
Vocational Schools
33
Research Centers
132
Student Clubs