İçeriğe atla
"" için sonuç bulundu

Turizm Fakültesi

Anasayfa / Turizm Fakültesi / Rekreasyon Yönetimi / Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nden Şeb-i Aruz Etkinliklerine Anlamlı Katkı

Turizm Fakültesi

Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nden Şeb-i Aruz Etkinliklerine Anlamlı Katkı
SOSYAL ETKİNLİKLER
Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nden Şeb-i Aruz Etkinliklerine Anlamlı Katkı

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü, Konya Valiliği tarafından düzenlenen Hz. Mevlana’nın Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Aruz) kapsamında, etkinlik alanında yerini alarak üniversitemizi başarıyla temsil etti.

Konya Valiliği’nin daveti üzerine Şeb-i Aruz haftası boyunca sahada aktif rol alan bölümümüz, öğretim elemanları ve öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla yerli ve yabancı ziyaretçilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Topluma hizmet uygulamaları çerçevesinde yürütülen çalışmalarda; etkinlik alanını ziyaret eden çocuklara yönelik yüz boyama aktiviteleri, balon şekillendirme (balon katlama) atölyeleri ve interaktif oyunlar düzenlendi. Bu etkinlikler sayesinde ailelerin ve çocukların tören atmosferini daha keyifli bir şekilde deneyimlemelerine katkı sağlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’dan Teşekkür

Bölümümüzün etkinlik alanındaki standı, protokol üyeleri tarafından da ilgiyle karşılandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay, standımızı ziyaret ederek gerçekleştirilen rekreasyonel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bölüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımızla bir araya gelen Başkan Altay, özellikle çocuk ziyaretçilere yönelik sunulan bu gönüllü hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite-şehir bütünleşmesine sağladıkları katkıdan dolayı ekibimize teşekkürlerini iletti.

Selçuk Üniversitesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü olarak, şehrimizin kültürel ve manevi değerlerinin tanıtımına katkı sunmaya ve sosyal sorumluluk bilinciyle sahada yer almaya devam edeceğiz.

Medya

RAKAMLARLA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

59.623
Öğrenci
502.524
Mezun
3.228
Akademik Personel
4.350
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
MYO
33
Araştırma Merkezi
132
Öğrenci Toplulukları