HIZLI ERİŞİM

Program Öğretim Amaçları

Program Öğretim Amaçları

Fakültemizdeki programların öğretim amaçları, öğrencilerin profesyonel kariyerlerinde başarılı olmaları için gerekli olan bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandırmayı hedefler. Her bölümün öğretim amaçları şu şekildedir:

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı: Öğrencilerin, gastronomi alanında yaratıcı düşünme, mutfak yönetimi, yerel ve uluslararası mutfaklar hakkında uzmanlaşmalarını sağlamak; hijyen ve kalite standartlarına uygun yiyecek-içecek üretim süreçlerinde yetkinlik kazanmalarını desteklemek.


68391
Öğrenci
390564
Mezun
3112
Akademik Personel
4293
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu