HIZLI ERİŞİM
BÖLÜM BAŞKANIMIZIN MESAJI

Sevgili Aday Öğrencilerimiz,

Selçuk Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü olarak, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bölümümüz, hem akademik hem de mesleki anlamda güçlü bir altyapıya sahip olup, çeviri alanında yetkin bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Bölümümüz hem yazılı hem de sözlü çeviri eğitimini kapsamakta ve son teknolojiyle donatılmış sözlü çeviri laboratuvarımız, sizlerin simultane ve ardıl çeviri becerilerinizi geliştirmek için ideal bir ortam sunmaktadır. Gerçekçi uygulamalar ve pratik çalışmalara ek olarak eğitim programımızda yer alan staj uygulaması sayesinde mezuniyet sonrası iş hayatınıza güçlü bir şekilde hazırlanmanızı sağlamaktayız.

Çeviri derslerimize ek olarak, bölümümüzde çeşitli ikinci ve üçüncü yabancı dil eğitimleri sunulmaktadır. Bu çok dillilik avantajı, sizi uluslararası arenada rekabetçi kılacak ve kariyer olanaklarınızı genişletecektir.

Alanında deneyimli ve uzman akademik kadromuz, her bir öğrencimizin bireysel gelişimine önem vererek, sizlere rehberlik etmektedir.

Selçuk Üniversitesi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü olarak, sizi bilgi ve beceriyle donatarak, geleceğin başarılı çevirmenleri ve dil uzmanları arasında görmek için sabırsızlanıyoruz.

Hepinize çıktığınız bu yolda başarılar dileriz.

Sevgilerimizle,

Prof. Dr. Onur KÖKSAL

Mütercim ve Tercümanlık
Bölüm Başkanı


61599
Öğrenci
387008
Mezun
3115
Akademik Personel
4391
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu