HIZLI ERİŞİM
2023 - 2024

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Dublaj sanatçısı Kadir Özübek, Halis Kiraz moderatörlüğünde düzenlenen söyleşide İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Özübek, söyleşiden sonra Radyo Üniversiteyi ziyaret etti.

TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasını tanıtmak üzere, TRT Proje Koordinatörü Nurten Erdem ve TRT uzmanlarından Sena Erkan, İletişim Fakültesine konuk oldu. Erdem ve Erkan, söyleşi sonrası Üniversite Televizyonu ve Radyo Üniversiteyi ziyaret etti.

Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz,  91.5 Radyo Üniversite’de canlı yayın konuğu oldu. 

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ‘Gönül Dağı’ dizisi oyuncularıyla söyleşi programı gerçekleştirildi. Oyuncular daha sonra Üniversite Televizyonu ve Radyo Üniversiteyi ziyaret etti.

Radyo Üniversite Filistin'e destek olmak amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. 

Mezun öğrencimiz KONTV’nin ana haber spikeri Ceren UYSAL ile program sunucusu Sibel ELMAS, Radyo Üniversite’ye konuk oldu.

Radyo Üniversite, yabancı uyruklu öğrencileri stüdyosunda ağırladı.

Radyo Üniversite, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde program düzenledi. Programda, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğrenci olmanın avantajlarından bahsedildi.

 

Selçuklu Belediyesi ve Sanat Akademisi sponsorluğunda, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, SERATEM, Üniversite Televizyonu ve Radyo Üniversite aracılığıyla "Selçuklu'ya Ses Ver!" yarışması düzenlendi. Jurilerin ön elemesinden geçen katılımcılar finale yükseldi.


61599
Öğrenci
387008
Mezun
3115
Akademik Personel
4391
İdari Personel
24
Fakülte
7
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu