HIZLI ERİŞİM
Hakkında

Üniversitemizin yatırım programlarının planlamasını ve program kapsamında gerçekleştirilecek olan bina ve tesislerin projelerini yapmak, ihale işlem dosyalarını hazırlamak, yapı ve onarımla ilgili ihaleleri yürütmek, inşaatları kontrol etmek, teslim almak, biten işlerin kesin hesaplarını yapmak, bakım ve onarım işlerini yürütmek.... 

Başkanlığımızın yetki görev ve sorumlulukları;

  • Mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde Üniversitemizin işleyişi ve gelecekte de varlığını sürdürebilmesi için bilimsel doğrularla akla uygun, araştırmacı ve teknolojik gelişmeleri takip eden çağdaş bir yapılanma hizmeti sunmak.
  • Üniversitemiz için gerekli her türlü, yapı, tesis, onarım, bakım, imalat, etüt, proje, keşif, ihale ve denetleme işlerinde hizmet vermek.
  • Üniversitemize ait yerleşke alanları içeresindeki bina ve tesislerin projelerini yapmak, ihale dosyalarını hazırlamak, yapı ve onarımla ilgili ihaleleri yürütmek, inşaatları kontrol etmek ve teslim almak, bakım ve onarım işlerini yapmak.
  • Kalorifer, kazan dairesi, doğalgaz dönüşüm, kombi tesisat döşeme, soğuk oda, jeneratör, havalandırma sistemleri ile telefon santrali, bahçe düzenleme ve peyzaj çalışmaları, asansör bakım ve onarımı, otopark yapımı ve her türlü alt yapı çalışmaları ve benzer işleri yürütmek.
  • Mevcut personel ile sorumlu olduğumuz alanlarda, hızlı servis hizmeti ile sorunlara olabildiğince çabuk çözüm bulmak.
  • Tasarruf tedbirleri göz önünde bulundurularak hizmetlerde yaşanılan gecikmeleri en aza indirmek için gerekli çalışmalar sürdürmek.

Birimin misyonuyla uyumlu ve stratejik hedeflerini gerçekleştirmeyi sağlayacak bir yönetim modeli ve organizasyonel yapılanması Başkanlığımızca oluşturulmuş, görev tanımları tanımlanmış, bildirilmiş ve web sayfamızda yayımlanmıştır. Birimimiz, Üniversitemiz bina ve tesislerinin projelerini, ihale dosyalarını, yapı ile ilgili ihaleleri, Üniversitemiz için imar çalışmalarını, yerleşke peyzaj planlarını, eskiyen binaların bakım ve onarım işlerini yapmak ve bu bağlamda inşaatları kontrol ederek, tamamlanan inşaatları teslim alarak toplam kullanım alanlarımızın nitelik ve nicelikleri arttırılması amacıyla genel itibariyle Teknik personellerden oluşmaktadır. Birimimiz misyon ve stratejik hedeflerine ulaşmasını güvence altınmış, bu kapsamda tüm personel ile paydaşlarımız bilgilendirilmiştir. Birimimizin yönetim modeli ve organizasyonel yapılanması birim ve alanların genelini kapsayacak şekilde faaliyet göstermektedir.


68093
Öğrenci
381005
Mezun
3130
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu