2020 - 2021 Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları

9.02.2021 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran öğrencilerimiz, numaralarınızı öğrenmek için lütfen tıklayınız...

Enstitümüze e-mail yoluyla ulaşan evraklar sonucunda kesin kaydı yapılan öğrencilerin, öğrenci numaraları ile 16 -19 Şubat 2021 tarihleri arasında Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank interaktif bankacılık aracılığıyla öğrenci numaralarıyla dönemlik 1.800,00 TL olan harç ödemelerini yapacaklardır.

Not : Dersler hafta sonu cumartesi ve pazar olacaktır.

Ders programı daha sonra eklenecektir.

2020-2021  Bahar Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları
Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı sonuçları için tıklayınız

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz  09-12 Şubat 2021  tarihleri arasında aşağıda istenen evrakları tarayıcıdan taradıktan sonra PDF formatında tek dosya  halinde sagbil.kayit@selcuk.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Enstitümüze e-mail yoluyla ulaşan evraklar sonucunda kesin kaydı yapılan öğrencilerin, öğrenci numaraları web sayfamızda 16/02/2021 tarihinde yayınlanacak olup, 16 - 19 Şubat 2020 tarihleri arasında Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank interaktif bankacılık aracılığıyla öğrenci numaralarıyla dönemlik 1.800,00 TL olan harç ödemelerini yapacaklardır.
  • Şahsen ve posta yoluyla müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYITTA ENSTİTÜYE E-MAİLLE GÖNDERİLECEK BELGELER

1. Web sayfasındaki Kesin kayıt dilekçesi (imzaladıktan sonra tarama işlemi yapılmalıdır.)
  2. Kesin kayıt dilekçesi için tıklayınız.
  3. Tezsiz Yüksek lisans programları için lisans diploması veya e-devletten alınacak olan barkotlu numaralı diploma
  4. Tezsiz Yüksek lisans programlarına başvurular için lisans, doktora programlarına başvuranlar için, lisans ve yüksek lisans öğreniminde aldığı dersleri ve not dökümünü gösterir belgeler (transkript).
  5. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  6. Askerlik tecili yaptıracak Erkek Adaylar Güncel Askerlik Durum Belgesini  (E-Devlet sisteminden alınabilir.)

ÖNEMLİ NOTLAR

1. Harç ödemesi yaptıktan sonra, https://enstitu.selcuk.edu.tr adresinden giriş yapılarak iletişim bilgilerinizi eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir. Öğrenci No ve şifre (T.C. kimlik no) ile giriş yapılıp istenen bilgiler doldurulduktan sonra dönem kaydı yapılması gerekmektedir.
  2. Danışmanlar daha sonradan belirlenecek olup, ilgili dersler web sayfasında ilan edilecektir.
  3. Yukarıda belirtilen tarihler arasında harç ödemesini yapmayan öğrencilerin kayıtları Enstitümüz tarafından silinecektir.