2021 - 2022 Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lİsans Sonuçları

6.01.2022 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı sonuçları için tıklayınız

İlaç Araştırma ve Geliştirme Çalışmaları için tıklayınız.

*** İlaç Araştırma ve Geliştirme Programına yeterli başvuru olmadığından dolayı İlaç Araştırma ve Geliştirme Çalışmaları Tezsiz Yüksek Lisans programı açılamamıştır.

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz  10-14 Ocak  2022  tarihleri arasında aşağıda istenen evrakları tarayıcıdan taradıktan sonra  PDF formatında tek dosya  halinde sagbil.kayit@selcuk.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Enstitümüze e-mail yoluyla ulaşan evraklar sonucunda kesin kaydı yapılan öğrencilerin, öğrenci numaraları  ve şifreleri mail adresine gönderilecek olup,  17 - 20 Ocak 2022 tarihleri arasında Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank interaktif bankacılık aracılığıyla öğrenci numaralarıyla dönemlik 2.400,00 TL olan harç ödemelerini yapacaklardır.
  • Şahsen ve kargo yoluyla müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Not : Dersler hafta sonu cumartesi ve pazar olacaktır.

KESİN KAYITTA ENSTİTÜYE E-MAİLLE GÖNDERİLECEK BELGELER

• Kesin kayıt dilekçesi (İmzaladıktan sonra tarama işlemi yapılmalıdır.)
  • Lisans diplomalarının onaylı örneği veya e-devletten alınacak olan barkotlu çıktısı.
  • Lisans öğreniminde aldığı dersleri ve not dökümünü gösterir belge (transkript).
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Güncel Askerlik Durum Belgesini  (E-Devletten alınabilir.)
  • 2 Adet vesikalık resim (Eğitim – Öğretim Başladığında Enstitüye Teslim edilmelidir.)