2021-2022 GÜZ YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS SONUÇLARI

10.08.2021 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Enstitümüz Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına Email  yoluyla kayıt yaptıran öğrencilerimiz için lütfen tıklayınız

• Enstitümüze e-mail yoluyla ulaşan evraklar sonucunda kesin kaydı yapılan öğrencilerin, Harç ödemelerini öğrenci numaraları ile 19 -26 Ağustos 2021 tarihleri arasında Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank interaktif bankacılık aracılığıyla öğrenci numaralarıyla dönemlik 1.800,00 TL olan harç ödemelerini yapacaklardır.

• Harç ödemesi yaptıktan sonra, 06 - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında https://enstitu.selcuk.edu.tr adresinden giriş yapılarak iletişim bilgilerinizi eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir. Öğrenci No ve şifre (T.C. kimlik no) ile giriş yapılıp istenen bilgiler doldurulduktan sonra dönem kaydı yapılması gerekmektedir.

• Yukarıda belirtilen tarihler arasında harç ödemesini yapmayan öğrencilerin kayıtları Enstitümüz tarafından silinecektir.
  •

Not : Dersler hafta sonu cumartesi ve pazar olacaktır. Ders programı daha sonra eklenecektir.

2021-2022  Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları

Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı sonuçları için tıklayınız

İlaç Araştırma ve Geliştirme Çalışmaları için tıklayınız

İlgili program yetersiz başvuru nedeniyle açılamamaktadır !!!