Sağlık Yönetimi ve Fitoterapi Tezsiz Yüksek Lisans Ön Başvuru Sonuçları Hk.

1.08.2023 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı Sonuçları İçin Tıklayınız

Fitoterapi Anabilim Dalı Sonuçları İçin Tıklayınız.

İlaç Araştırma ve Geliştirmeleri Anabilim Dalı ( Yeterli başvuru olmadığından ilgili program açılamadı)

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz  02 – 08 Ağustos 2023  tarihleri arasında aşağıda istenen evrakları tarayıcıdan taradıktan sonra  PDF formatında tek dosya  halinde sagbil.kayit@selcuk.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Enstitümüze e-mail yoluyla ulaşan evraklar sonucunda kesin kaydı yapılan öğrencilerin, öğrenci numaraları  ve şifreleri mail adresine gönderilecek olup,  09 - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank ATM’lerinden veya Vakıfbank interaktif bankacılık aracılığıyla öğrenci numaralarıyla dönemlik 4,000,00 TL olan harç ödemelerini yapacaklardır.

Şahsen ve kargo yoluyla müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Not: Dersler hafta sonu cumartesi ve pazar olacaktır.

KESİN KAYITTA ENSTİTÜYE E-MAİLLE GÖNDERİLECEK BELGELER

• Kesin kayıt dilekçesi (İmzaladıktan sonra tarama işlemi yapılmalıdır.)
  • Lisans diplomalarının onaylı örneği veya e-devletten alınacak olan barkotlu çıktısı.
  • Lisans öğreniminde aldığı dersleri ve not dökümünü gösterir belge (transkript).
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Güncel Askerlik Durum Belgesini  (E-Devletten alınabilir.)
  • 2 Adet vesikalık fotoğraf ( Eğitim – Öğretim Başladığında Enstitüye Teslim edilmelidir.)