Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Kesin Kayıt Yaptıranlar Listesi

13.10.2020 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

https://enstitu.selcuk.edu.tr adresinden giriş yapılarak iletişim bilgilerinizi eksiksiz şekilde doldurmanız gerekmektedir.

Aşağıda belirtilen öğrenci no ve şifre (T.C. kimlik no) ile giriş yapılıp istenen bilgiler doldurulduktan sonra dönem kaydı yapılması gerekmektedir

Şifrenizi öğrenci otomasyonuna girerek değiştirebilirsiniz.2020-2021 Güz yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların mail adresimize göndermiş olduğu belgeler sonucu kesin kaydı yapılan öğrenci listesi öğrenci numaraları ile birlikte ekte sunulmuştur.

Danışmanlar daha sonra otomasyon sistemi üzerinden görüldükten sonra danışmanınızla iletişime geçerek ders seçimi yapılacaktır.

Enstitümüze kesin kayıt yaptıran öğrenci listesi için lütfen tıklayınız.

Yedek Listeden Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

Sosyal Hizmet Anabilim Dalı

İbrahim ERSAL  (Yüksek Lisans)

Cezmi ERVÜZ   (Doktora)

Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı

Tuğba Sıla SAĞLAM   (Yüksek Lisans)

Pandemi nedeniyle yedek kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 13-15 Ekim 2020 tarihleri arasında sagbil.kayit@selcuk.edu.tr e-mail adresine aşağıda belirtilen evrakların (eksiksiz) gönderilmesi sonucunda kesin kayıtları yapılacaktır.

• Evraklar tarayıcıdan tarandıktan sonra PDF formatında tek dosya halinde gönderilmelidir.
  • Eksik evrak gönderilmesi durumunda kayıt işlemi gerçekleşmeyecektir.
  • Kesin kayıt hakkı kazanan adaylardan 15 Ekim 2020 tarihi mesai bitiminden sonra gönderilen e-mailler dikkate alınmayacak ve kesin kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
  • Şahsen ve posta yoluyla müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

YEDEK KAYITTA ENSTİTÜYE E-MAİLLE GÖNDERİLECEK BELGELER

1. Web sayfasındaki Kesin kayıt dilekçesi (imzaladıktan sonra tarama işlemi yapılmalıdır.)
    1. Kesin kayıt dilekçi için tıklayınız.
  2. Yüksek lisans programları için lisans diploması, doktora programlarına başvuranlar için, lisans ve yüksek lisans diploması veya e-devletten alınacak olan barkotlu numaralı diploma
  3. Yüksek lisans programlarına başvurular için lisans, doktora programlarına başvuranlar için, lisans ve yüksek lisans öğreniminde aldığı dersleri ve not dökümünü gösterir belgeler (transkript).
  4. ALES sınavından, ilgili puan türünden en az 55 puan almış olduğunu gösterir sınav sonuç belgesi
  5. Doktora programına başvuran adayların İngilizce,  Almanca,  Fransızca,  Arapça,  İtalyanca,  İspanyolca,  Rusça,  Çince,  Japonca ve Farsça dillerinin herhangi birinden  KPDS,  ÜDS,  YDS,  e-YDS,  YÖKDİL den  en  az  55  puan  veya  ÖSYM  yönetim  kurulu  tarafından kabul edilen uluslararası bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olduğunu gösterir belge
  6. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  7. Askerlik tecili Yaptıracak Erkek Adaylar Güncel Askerlik Durum Belgesini  (E-Devlet sisteminden alınabilir)