Duyurular

Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Doktora öğrencimiz Fatma AKAT 33.Ulusal Biyokimya Kongresi'nde En İyi Poster Ödülü almıştır.

8.11.2022 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

26-30 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası/ 33. Ulusal Biyokimya Kongresi' nde Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Hüsamettin Vatansev yürütücülüğünde gerçekleştirilen, Prof. Dr. Bahadır Öztürk, Eissa ALMAGHREBİ, Tuğba Kundakçı, Esranur Turgut, Oğuzhan Tok'un aralarında bulunduğu, Fakültemiz Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı doktora öğrencimiz Fatma AKAT'ın,  "Asimetrik Dimetil Arginin ve Metabolit Seviyelerinin LC-MS/ MS Yöntemi İle Referans Aralıklarının Belirlenmesi" başlıklı poster çalışması en iyi poster ödülü olarak değerlendirilmiştir.
Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.