HIZLI ERİŞİM

Duyurular

TÜM ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

5.09.2023 - Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora ders seçimi, kayıt yenileme  25 Eylül - 02 Ekim 2023 arasında ders seçimini yaptıktan sonra danışmanınızla iletişime geçerek danışman onay yaptırmanız gerekmektedir.  

Tezsiz Yüksek Lisans ders seçimi, kayıt yenileme 25 Eylül - 02 Ekim 2023 arasında ders seçimini yaptıktan sonra danışmanınızla iletişime geçerek danışman onay yaptırmanız gerekmektedir.  

Bu tarihlerden sonra mazeretli kayıtlar (yönetmelikte belirtilen haller) haricinde ders onayı, dönem kayıtları ve harç işlemleri yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin yukarıda belirtilen tarihler arasında harçlarını yatırmaları, ders ve dönem kayıtlarını yapmaları zorunludur. Aksi takdirde öğrencilik haklarından faydalanılamaz.

Öğrenciler harç durumlarını sayfalarından görebileceklerdir. Tezli Yüksek Lisans programında 4. yarıyılını tamamlayan, Doktora programında 8. yarıyılını tamamlayan öğrencilerimiz harç ücretini ödeyeceklerdir. İlgili tarihler arasında harç ödemenizi herhangi bir Vakıflar Bankası şubesinden öğrenci numaranızı söyleyerek yatırabilirsiniz.

Not: Tüm öğrencilerimiz mezun olana kadar dönem kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

 

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

67941
Öğrenci
381092
Mezun
3129
Akademik Personel
4300
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu