HIZLI ERİŞİM
Başvuru Sayfası

Değerli Başvuru Sahibi,

Selçuk Üniversitesi Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurul’u başvuru sayfasına hoş geldiniz.

Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Girişimsel Olmayan Klinik Araştırmalar Etik Kurulu, 16.04.2020 tarihli ve 95 sayılı Senato Kararı ile uygunluğu kabul edilen yönerge doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kurulumuza Etik Kurulu başvurusu yapacak olanlar dosyalarını dikkat edilmesi gereken hususlar doğrultusunda hazırlayıp başvurmaları gerekmektedir. Başvuru dosyalarında eksik form/evrak olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru yapacak olanların yazım ve imla kurallarına dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Başvuru dosyası 1 adet ıslak imzalı nüsha ve bu nüsha tarayıcıdan geçirilerek uygun sıra ile birleştirilmiş arama yapılabilir tek bir pdf dosyası olarak   hmsetikkurul@selcuk.edu.tr   adresine e-posta yoluyla yapılacaktır.

Başvuran tarafından, etik kurul kararı ya da başvuru formu ve başvuru formunda fiziksel olarak teslim edilmesi gerektiği belirtilen dokümanlar ıslak imzalı olarak Etik Kurul Sekreterya görevlisi (Suzan ÖTÜN YÜCETAŞ) tarafından teslim alınacaktır.

Saygılarımızla,

 

Etik Kurul Başkanı

Doç. Dr. Neslihan LÖK

 


68097
Öğrenci
381002
Mezun
3131
Akademik Personel
4317
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu