HIZLI ERİŞİM

Haberler

Fakültemiz 3. Mezuniyet Heyacanı

Fakültemiz 3. Mezuniyet Heyacanı

11.06.2024 - Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mezuniyet Heyecanı

 Selçuk Üniversitesi Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. mezunlarını verdi.

2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini alan Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği ve Makine Mühendisliği bölümlerinden 44 öğrencinin mezuniyet töreni fakülte bahçesinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine, Akşehir Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet ÖZEL, Akşehir Garnizon Komutanı Sayın Albay Tolga YUVALI, Akşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Cevat Nuri BOZOĞLU, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdulhamit DURGUT, Akşehir Adli Yargı Komisyon Başkanı Sayın Burak DİNÇ, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN, Selçuk Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ, Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katılırken, aileleri de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN yaptı.

Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Pınar BALCI bir konuşma yaparak birincilik kütüğüne isimlik çaktı. Kendisine Akşehir Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet ÖZEL tarafından plaket takdimi yapıldı.

Ayrıca geçen yıl yapılamayan mezuniyet töreni nedeniyle, 2022-2023 Yılı Fakülte Birincisi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Metin ALSAÇ birincilik kütüğüne ismini çaktı.

Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ikincisi Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Mustafa GÜL’ün plaketini Akşehir Garnizon Komutanı Sayın Albay Tolga YUVALI verdi.

Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi üçüncüsü Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Çağrı GÖKÇE’ye plaketini , Akşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Cevat Nuri BOZOĞLU verdi.

Mezuniyet programı, bölümlerin birinci, ikinci ve üçüncü öğrencilerine plaket takdimi ile devam etti.

Gıda Mühendisliği Bölümü birincisi Pınar BALCI’ya plaketini, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Abdulhamit DURGUT, bölüm ikincisi Ebru YÜKSEL’e plaketini Akşehir Adli Yargı Komisyon Başkanı Sayın Burak DİNÇ ve bölüm üçüncüsü Derya İPEK’e plaketini Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA verdi.

Makine Mühendisliği Bölümü birincisi Mustafa GÜL’e plaketini Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN, bölüm ikincisi Çağrı GÖKÇE’ye plaketini Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ ve bölüm üçüncüsü Sare ÖZ’e plaketini Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Doç.Dr. Abdullah KURT verdi.

Mezun olan 44 öğrenciye, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Süleyman NEŞELİ, Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şamil ARGUN, Gıda Mühendisliği Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mine ASLAN, Makine Mühendisliği Bölümü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ender KAYA, Makine Mühendisliği Bölümü Sayın Arş. Gör. Betül SÖZEN ve Fakülte Sekreteri Sayın Yavuz YILMAZ tarafından anı belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

Mühendislik Yeminini ve KEP ATMA töreni sonrası tüm misafirlere yapılan ikramlar sonrası program sona erdi.

Programa sponsor olan Akşehir’in değerli kamu kurumu ve firmalarına Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN teşekkürlerini iletti. Sponsor listesi şu şekildedir:

Akşehir Belediyesi, Helvacı Necmi, Eylül Av Bayisi, Tutku Bilgisayar, Uğurluoğlu Bitkisel Yağ, Alper Emlak, Vizyon HD, İsmail KIRS, Yayla Traktör, Kadem Gıda, Erenköy Mandıra, Dönmez Ekmek Fırını, ADR Reklam, CELO Bilgisayar, DOR Organizasyon ve Fatih Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri

67392
Öğrenci
381481
Mezun
3118
Akademik Personel
4304
İdari Personel
24
Fakülte
8
Enstitü
5
Yüksekokul
22
Meslek Yüksekokul
53
Araştırma Merkezi
187
Öğrenci Topluluğu